Landgoed bruiloft


Willen jij en je partner een heuse landgoed bruiloft? Buiten trouwen, midden in de natuur? Dat kan bij De Bronckhorst Hoeve! In Brummen, aan de rand van de Veluwe bij Apeldoorn, vind je uitgestrekte weilanden en velden zo ver het oog reikt. En te midden van die bijzondere omgeving ligt De Bronckhorst Hoeve: een prachtige boerderij uit de 19e eeuw die vrij recent is gerestaureerd en voorzien is van alle moderne gemakken. Zonder daarbij haar landelijke karakter te verliezen, natuurlijk.

Een landgoed bruiloft bij De Bronckhorst Hoeve

Een landgoed bruiloft is een huwelijk in een landelijke sfeer. Jullie geven elkaar bijvoorbeeld het ja-woord in De Bronckgaerd, een unieke appelboomgaard met een sprookjesachtige ambiance. Daarnaast staan de verschillende ruimtes van de boerderij ook helemaal tot jullie beschikking. Zo kunnen jullie een hapje en een drankje doen in één van de romantische zalen of juist op het zonnige terras of in de prachtige tuin.

De mogelijkheden zijn haast eindeloos. We bespreken graag jouw wensen en ideeën. Neem vrijblijvend contact met ons op, laat je inspireren door foto’s van onze trouwlocatie of kom langs en maak kennis met de omgeving!

Contact opnemen

TROUWLOCATIE

De Bronckhorst Hoeve is de ideale trouwlocatie voor een landgoed bruiloft. Jullie vieren er de liefde in alle rust. In een intieme setting beleven jullie er gegarandeerd een onvergetelijke dag!

LOVE AWARDS

De Bronckhorst Hoeve is bij de Love Awards 2018 door het publiek gekozen tot mooiste trouwlocatie van Gelderland. En daar zijn we trots op! Komen jullie het ook ervaren?

DINEREN

Een trouwerij is geen trouwerij zonder een culinaire verwennerij eten. Je kunt bij ons genieten van een traditioneel huwelijksdiner gebaseerd op eigen eigen, unieke recepten. Maar bijvoorbeeld ook van een gezellig zomerse BBQ of trendy streetfood festival.

PARTYTIME

De oorspronkelijke paardenstal is tegenwoordig de hippe feestlocatie. Samen met jullie gasten sluiten jullie je speciale dag af met een spetterende party op deze sfeervolle plek!

BEST WEDDING DEAL

Met de Best Wedding Deal zorgen we voor muziek in de organisatie van jullie huwelijk. Jullie weten met deze voordelige deal precies waar jullie aan toe zijn. Geen verrassingen achteraf en zorgeloos genieten.

Wij komen graag in contact


Het is jullie dag bij De Bronckhorst Hoeve!

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Je bericht