Op een landgoed trouwen


Op een landgoed trouwen | De Bronckhorst Hoeve

Willen jij en je partner op een landgoed trouwen? In de buitenlucht of op een boerderij te midden van de natuur? Dat kan bij De Bronckhorst Hoeve! Onze boerderij in Brummen geldt als unieke trouwlocatie aan de rand van de Veluwe. Het is omgeven door groene velden en omvangrijke weilanden. Landelijker wordt het niet. Daarbij beschikken we over een vrolijke tuin vol kleurrijke bloemen en een eigen, unieke appelboomgaard welke samen een prachtig decor voor jullie trouwfoto’s vormen.

Bij De Bronckhorst Hoeve in het huwelijksbootje stappen betekent dat jullie de hele dag bij ons kunnen vertoeven. Vanaf de huwelijksceremonie tot aan de volgende ochtend. Ideaal natuurlijk als het huwelijksfeest tot in de late uurtjes doorgaat. De locatie biedt ongekende mogelijkheden. We bespreken dan ook wat jullie ideeën voor op een landgoed trouwen zijn.

Even brainstormen over jullie huwelijk? Meer weten over onze trouwlocatie en haar mogelijkheden? Bekijk de foto’s, neem contact met ons op of kom eens langs en ervaar de romantiek van De Bronckhorst Hoeve zelf!

Contact opnemen

HUWELIJKSCEREMONIE

Bij De Bronckhorst Hoeve kunnen jullie op een landgoed trouwen. Jullie geven elkaar het ja-woord bijvoorbeeld in de prachtige tuin van onze buitenlocatie De Bronckgaerd of op de boerderij. Altijd in een intieme en romantische setting.

Overnachten

Ook de huwelijksnacht kunnen jullie beleven op de boerderij. We beschikken over 12 gezellige kamers waar jullie met naaste familie of goede vrienden kunnen overnachten.

DINER

Onze professionele keuken bereidt graag jullie huwelijksdiner. Met eigen recepten en dagverse, lokale ingrediënten een gegarandeerd succes. Of kies voor een BBQ op het terras. Lekker outdoor!

HAPJES & DRANKJES

We verzorgen graag de hapjes en drankjes gedurende jullie speciale dag. Onze koks sloven zich met genoegen uit om jullie en de gasten allerlei culinaire creaties voor te schotelen.

Huwelijksfeest

De oorspronkelijke paardenstal is omgetoverd tot een unieke en trendy feestlocatie. Kortom, alles onder één dak. Wel zo prettig. En bovendien ruimte genoeg om even lekker met de voetjes van de vloer te gaan!

Wij komen graag in contact


Het is jullie dag bij De Bronckhorst Hoeve!

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Je bericht