Landgoed trouwlocatie


Zijn jullie op zoek naar een landgoed trouwlocatie? Een plekje om de liefde te vieren? Laat je dan verrassen door onder andere een schitterend uitzicht over uitgestrekte groene weilanden, een kleurrijke tuin vol vrolijke bloemen en een unieke, sprookjesachtige appelboomgaard waar jullie elkaar het ja-woord kunnen geven. Het hele jaar door. Bekijk de foto’s en laat jullie inspireren of kom eens langs en ervaar zelf de magie van De Bronckhorst Hoeve, uitgeroepen tot mooiste landgoed trouwlocatie in Gelderland!

De Bronckhorst Hoeve is een ruim opgezette, sfeervolle en recentelijk gerestaureerde boerderij die stamt uit de 19e eeuw. Het beschikt over een eigen, landelijk karakter en heeft bovendien meerdere plekjes waar jullie je speciale dag kunnen beleven. Zo is de oorspronkelijke paardenstal vakkundig omgetoverd tot schitterende feestlocatie en hebben we ook een aantal kamers gerealiseerd waar jullie en een aantal gasten zorgeloos kunnen overnachten.

Meer weten over de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag verder.

Contact opnemen

HELE DAG

Jullie kunnen je trouwdag helemaal beleven op De Bronckhorst Hoeve. Van het moment dat jullie elkaar aankijken en de eeuwige liefde beloven tot een spetterende huwelijksnacht. Zo hoeven jullie niet heen en weer te rijden en hebben jullie de tijd om optimaal van de dag en van elkaar te genieten.

BEST WEDDING DEAL

Een bruiloft organiseren is een hele klus. We helpen je daarom graag met onze Best Wedding Deal. Daarmee wordt alles voor jullie verzorgd zoals jullie dat willen en kom je niet voor verrassingen te staan. Geen nacalculaties. Vraag naar de brochure.

HUWELIJKSDINER

Laat jullie verwennen door heerlijke smaken tijdens jullie huwelijksdiner! Onze koks bereiden met lokale en dagverse ingrediënten de allerlekkerste gerechten op basis van eigen, beproefde recepten. Pure verwennerij.

GENIETEN

Jullie huwelijk staat voor ons in het teken van genieten. Voor ons is alles er op gericht om jullie een onvergetelijke dag te laten beleven op landgoed trouwlocatie De Bronckhorst Hoeve. We bespreken daarom graag samen jullie wensen en ideeën en kijken hoe wij daar het best op aan kunnen sluiten.

LET'S DANCE!

Geen bruiloft is compleet zonder spetterende afsluiting. Op onze sfeervolle feestlocatie is daarom ruimte voor een DJ of band en natuurlijk een hele hoop gasten, want jullie liefde vier je samen met vrienden en familie. Wij zorgen ervoor dat het jullie aan niets ontbreekt.

Wij komen graag in contact


Het is jullie dag bij De Bronckhorst Hoeve!

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Je bericht