Buiten trouwen bijDe Bronckhorst Hoeve


Buiten trouwen doe je natuurlijk bij de Bronckhorst Hoeve! Onze boerderij is omgeven door groene weilanden zo ver het oog reikt en kent een vrolijke tuin vol fleurige bloemen. Daarnaast beschikken we over een appelboomgaard, welke doorgaans geldt als bijzonder decor voor jullie huwelijksceremonie. Bekijk de foto’s en laat je inspireren of kom gerust eens langs en ervaar zelf de natuur van De Bronckhorst Hoeve.

Meer dan alleen buiten trouwen

Bij De Bronckhorst Hoeve kun je meer dan alleen buiten trouwen. Onze gerestaureerde boerderij stamt uit de 19e eeuw en beschikt over een aantal sfeervolle ruimtes met een landelijk karakter en een twaalftal kamers waarin je met jullie gasten eventueel kunnen overnachten. De oude paardenstal is omgetoverd tot unieke feestlocatie waar je de hele avond kunt genieten van live muziek en een verfrissend drankje.

ETEN


Jullie speciale dag is niet compleet zonder een uitgebreid huwelijksdiner. Daarom kun je bij ons ook in een intieme setting genieten van culinaire hoogstandjes van dagverse ingrediënten en producten uit de streek. Ook een high tea of barbecue op ons zonnige terras of in de weelderige tuin behoort tot de mogelijkheden. Ons professionele team verzorgt graag een hapje en een drankje voor jou en je gasten. Wat je ook maar wilt.

JULLIE DAG


Want we denken graag met je mee. Het is tenslotte jullie dag. We bespreken graag jullie persoonlijke wensen en wat wij daarin voor jullie kunnen betekenen. We nemen desgewenst de complete organisatie voor jullie uit handen, zodat jullie zorgeloos kunnen genieten van jullie bruiloft. En met de Best Wedding Deal heb je meteen een helder en transparant beeld van het kostenplaatje. Geen nacalculaties. Wel zo fijn!

DINEREN

In onze professionele keuken bereiden wij verrukkelijke en (h)eerlijke gerechten van eigen receptuur op basis van dagverse ingrediënten. Optimale kwaliteit, een pure beleving.Wij komen graag in contact


Het is JULLIE dag bij De Bronckhorst Hoeve!

  Naam*

  E-mail*

  Je bericht

  LOCATIE


  De Bronckhorst Hoeve bevindt zich tussen Arnhem en Apeldoorn in Brummen, aan de rand van de Veluwe. Het is gemakkelijk te bereiken met zowel het openbaar vervoer als met de auto en er zijn meer dan voldoende gratis parkeergelegenheden voor al jullie gasten.

  CONTACT


  Nieuwsgierig naar onze boerderij of de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op of vraag naar de huwelijksbrochure en kom buiten trouwen bij De Bronckhorst Hoeve!