Locatie HuwelijksfeestDe Bronckhorst Hoeve


De mooiste dag van je leven vier je natuurlijk op een sprookjesachtige plek! Onze prachtige boerderij afkomstig uit de 19e eeuw is de perfecte locatie voor een huwelijksfeest. De Bronckhorst Hoeve is erkend als wettelijke trouwlocatie en perfect voor een schitterende ceremonie. Na de ceremonie is er genoeg plaats voor een spetterend huwelijksfeest, met overheerlijk diner. Voor een spannende huwelijksnacht hoeft u niet naar huis of naar een hotel. De Bronckhorst Hoeve heeft verschillende kamers waar u na de festiviteiten kunt overnachten. De meest complete locatie voor een huwelijksfeest!

LOCATIE VOOR EEN HUWELIJKSFEEST


De Bronckhorst Hoeve bevindt zich in een schitterende, ruime, groene omgeving. Aan de rand van Brummen, net buiten de Veluwe, ligt deze moderne feestlocatie met verschillende zalen en 12 hotelkamers. Daarnaast zijn er verschillende mogelijkheden om het huwelijksfeest buiten plaats te laten vinden, zoals ons uitgestrekte terras en onze buitenlocatie “De Bronckgaerd”. Oftewel, een adembenemende omlijsting voor uw huwelijk waar u met warme gevoelens op kan terugkijken.

BRONCKHORST HOEVE


De Bronckhorst Hoeve is van alle gemakken voorzien en kan samen met u een compleet verzorgde locatie voor een huwelijksfeest organiseren. Voor een sprookjesachtige ceremonie kunnen we een prachtige setting opbouwen in onze appelboomgaard. Na de ceremonie is er de mogelijkheid te genieten van een diner met al uw vrienden en familie, waarna ’s avonds het feest kan losbarsten in onze feestzaal onder begeleiding van een live band of een DJ.  Onze karakteristieke boerderij weet dankzij het behoud van originele elementen een eigenzinnige en intieme sfeer te creëren. Buiten is een ruim terras waar je in de zomermaanden kunt genieten van een barbecue of high tea.

BEST WEDDING DEAL


Zo’n bijzondere gebeurtenis als een huwelijksfeest wilt u natuurlijk zorgeloos kunnen vieren. Bij de Bronckhorst Hoeve kunt u kiezen voor de ‘Best Wedding Deal’. Hiermee spreken we van te voren duidelijk af en weet u precies wat u kunt verwachten. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op via onderstaand formulier, of kom gezellig langs en krijg in een indruk van onze locatie voor uw huwelijksfeest!

Wij komen graag in contact


Het is JULLIE dag bij De Bronckhorst Hoeve!

Naam*

E-mail*

Je bericht