Trouwlocatie BrummenDe Bronckhorst Hoeve


Beleef jullie huwelijksdag bij De Bronckhorst Hoeve. Misschien wel de meest romantische trouwlocatie in Brummen en omgeving! Zo heeft onze boerderij in 2018 de Love Awards publieksprijs gewonnen voor de mooiste trouwlocatie van Gelderland.

Onze boerderij is erkend als officiële trouwlocatie, zodat je er elkaar ook voor de wet het ‘ja-woord’ kunt geven. Samen met je partner en jullie gasten kun je de hele dag doorbrengen op de Hoeve. Van de huwelijksceremonie tot het spetterende feest. En alles daarna…

MOGELIJKHEDEN


Een fantastische trouwlocatie in Brummen is één, maar het organiseren van een fenomenaal feest vraagt om meer dan dat. Bij de Bronckhorst Hoeve begrijpen we dat en dus bieden we je een breed scala aan opties om je huwelijksdag in te richten zoals jullie dat graag zouden willen. Je kunt bijvoorbeeld genieten van een intieme high-tea of een gezellige barbecue op het terras of juist van een culinair diner in de charmante huiskamer van de boerderij.

BEST WEDDING DEAL


De mogelijkheden zijn nagenoeg eindeloos. Bovendien bieden we je de Best Wedding Deal. Dat betekent een helder en transparant kostenplaatje. Zonder nacalculaties, dus. Zo weet je precies waar jullie aan toe zijn en kun je optimaal genieten van jullie dag. Neem gerust contact met ons op en we bespreken graag jullie persoonlijke wensen en wat wij daarin kunnen betekenen.

DINEREN

In onze professionele keuken bereiden wij verrukkelijke en (h)eerlijke gerechten van eigen receptuur op basis van dagverse ingrediënten. Optimale kwaliteit, een pure beleving.Wij komen graag in contact


Het is JULLIE dag bij De Bronckhorst Hoeve!

  Naam*

  E-mail*

  Je bericht

  INTIEM


  Bij de Bronckhorst Hoeve wordt je welkom geheten in de intieme sfeer van een 19e eeuwse boerderij. Hoewel het pand gerestaureerd is, kent het nog veel van haar originele elementen. De Hoeve beschikt over meerdere sfeervolle ruimtes, waaronder een oude paardenstal. Deze stal doet tegenwoordig dienst als feestgelegenheid en een eigen boomgaard, welke geldt als unieke trouwlocatie in Brummen.

  GEZELLIG


  De boerderij is omgeven door bijzondere bloembedden van poëtische proporties en uitgestrekte groene velden waar ook de kinderen heerlijk kunnen spelen. Je waant je even helemaal weg van de bewoonde wereld. Dat maakt het bovendien mogelijk om in alle rust schitterende trouwfoto’s midden in de natuur te schieten. Bekijk foto’s van de omgeving en laat je inspireren of kom eens langs en beleef de Bronckhorst Hoeve zelf!