Trouwlocatie boerderijDe Bronckhorst Hoeve


Altijd al gedroomd van een huwelijk op een (oude) boerderij? Beleef jullie huwelijksdag bij trouwlocatie boerderij De Bronckhorst Hoeve. Onze prachtig gerestaureerde boerderij uit 1872 belooft een elegante en romantische ervaring. De Bronckhorst Hoeve is erkend als een officiële trouwlocatie, waardoor jullie er elkaar ook voor de wet het ‘ja-woord’ kunnen geven. Beleef de meest speciale dag van jullie leven midden in de natuur!e

SFEERVOL


Trouwlocatie boerderij De Bronckhorst Hoeve bevindt zich in Brummen, centraal in het groen gelegen tussen Apeldoorn en Arnhem. De locatie is erg gemakkelijk te bereiken met zowel de auto als met het openbaar vervoer. Geef elkaar het ‘ja-woord’ in de bijzondere appelboomgaard van De Bronckgaerd met een uniek uitzicht van de omliggende natuur. De bloeiende tuin en simpelweg prachtige omgeving vormen een schitterend decor voor jullie trouwfeest en foto’s. Tevens hebben wij een prachtig terras waar je kan genieten van een heerlijk diner. Binnen beschikken we over verschillende ruimtes met veel daglicht en uitzicht op de natuur. Kortom: de perfecte trouwlocatie op een boerderij!

BEST WEDDING DEAL


Op trouwlocatie boerderij De Bronckhorst Hoeve zijn de mogelijkheden eindeloos. Wij denken graag met je mee om een onvergetelijke dag te kunnen verzorgen en bekijken met liefde wat wij voor jullie kunnen betekenen. Na een brainstorm aan ideeën, inspiratie en het bespreken van jullie persoonlijke wensen, zetten wij alles voor jullie huwelijk op een rijtje. Hierbij bieden wij de Best Wedding Deal aan, waarmee wij een helder en transparant kostenplaatje beloven. Zonder nacalculatie. Zo weten jullie precies waar jullie aan toe zijn en kun je zonder zorgen de ultieme dag beleven.

CATERING

Vol inspiratie gaat onze keukenbrigade voor jullie aan de slag. De mogelijkheden hierin zijn eindeloos, van een outdoor live cooking barbecue, foodmarket- of festival tot een heerlijk uitgebreid (sharing) diner. In onze eigen professionele keuken bereiden wij verrukkelijke en (h)eerlijke gerechten van eigen receptuur, op basis van dagverse ingrediënten en streekproducten. Optimale kwaliteit, een pure beleving.Wij komen graag in contact


Het is JULLIE dag bij De Bronckhorst Hoeve!

Naam*

E-mail*

Je bericht

INTIEM


Bij de Bronckhorst Hoeve wordt je welkom geheten in de intieme sfeer van een 19e eeuwse boerderij. Hoewel het pand gerestaureerd is, kent het nog veel van haar originele elementen. De Hoeve beschikt over meerdere sfeervolle ruimtes, waaronder een oude paardenstal welke tegenwoordig dienst doet als feestgelegenheid en een eigen boomgaard, welke geldt als unieke trouwlocatie in Brummen.

BENIEUWD?


Benieuwd naar de mogelijkheden van trouwlocatie boerderij De Bronckhorst Hoeve? We bespreken graag jullie persoonlijke wensen. Neem contact op, vraag de huwelijksbrochure aan of kom gezellig langs en ervaar De Bronckhorst Hoeve zelf!