Workshops & entertainment


Alles onder één organisatie

Bij De Bronckhorst Hoeve zijn er tal van mogelijkheden voor vergaderbreaks, workshops, teambuilding activiteiten, proeverijen en entertainment.

Workshops, Activiteiten & Proeverijen
Alle workshops en activiteiten staan onder begeleiding van professionele instructeurs. Instructeurs die weten waar de veilige grenzen van de mogelijkheden van de deelnemers liggen en zorg dragen voor een veilig, maar bovenal ook een gezellig verloop van het programma. Welke uitdaging durft ù aan?

Mogelijkheden
Voor een actieve invulling van de dag bieden wij verschillende mogelijkheden. Wat dacht u van schapendrijven, bubbelvoetbal, boogschieten, bruggenbouwen, schermen of een vuurworkshop? Wilt u liever genieten van een ontspannen verblijf, dan maken wij u graag attent op de wijn-, bier-, cocktail- of whiskyproeverij die wij bieden. Dit past perfect bij een gezellige pubquiz of een drive-in casino op locatie.

Entertainment
Heeft uw feest een speciaal thema? Of bent u op zoek naar professioneel advies op het gebied van (live) entertainment? Wij adviseren u graag over passende mogelijkheden voor uw event!

Fotogeniek


Wij komen graag in contact


in een persoonlijk gesprek helpen wij uw event uw persoonlijke touch te geven.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Je bericht